Deerhunters Approach jagtsæt i Realtree ADAPT™ camouflage falder godt ind i baggrunden.

Foto af: Claus ”Claude” S. Andersen.

Deerhunters historie

Deerhunter er en del af den danske tekstilvirksomhed F. Engel, som har produceret arbejdstøj til professionelle siden 1927 med eksport til hele Europa. Kendetegnene for virksomheden er stolte traditioner og stærke værdier, som også mærkes hos Deerhunter.

Deerhunter brandet blev skabt i 1985 og er i dag repræsenteret i mere end 40 lande verden over. Som en særlig anerkendelse blev Deerhunter i 2009 udnævnt som Kongelig Hofleverandør i Danmark.

Deerhunter fokuserer på design, funktion, service og levering til tiden og specialiserer sig i ny teknologi, tekstiler, camouflage tilpasset til jagt og udendørs aktiviteter i Europa.

Deerhunter har både dame- og herrer-serier i deres omfattende kollektion.

Første indtryk og testmetode

Noget af det første, jeg lægger mærke til, er camouflagen. Det er ikke de traditionelle mønstre, som andre nordiske firmaer anvender. Sættet er fremstillet i Realtree ADAPT camouflage, der gør, at du blender i med naturens omgivelser. Realtree ADAPT™ er udviklet i et realistisk- og effektfuldt camouflagemønster, som består af en bred vifte af plantearter fra de områder, hvor vildtet opholder sig.

Deerhunter tøj
Sættet føles...
Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: