jagttelefon

Smartphone og en robust jagttelefon, ikke noget man vanligt har sat lighedstegn imellem. Smartphones er i vid udstrækning blevet en integreret del af jægerens hverdag på godt og ondt. På plussiden findes der nu masser af fantastiske apper, som hjælper os med alt muligt. Lige fra at holde styr på jagtaftalerne til at finde frem til det rigtige tårn, tjekke de lokale jagttider og illustrere den bedste skudplacering på vildtet. Vi bruger også allesammen smartphonens kameraer til både stillbilleder og videosekvenser, de fleste af os har glæde af den indbyggede lygte og så videre.
Præcis som i livets andre situationer er en smartphone faktisk smart på jagt – selvom den også kan være et kolossalt irritationsmoment, når den fjerner fokus fra fordybelsen i naturoplevelsen. De færreste af os vil undvære den – de fleste af os burde lære at slukke for den noget oftere.

De færreste af os vil undvære den – de fleste af os burde lære at slukke for den noget oftere.”

”Jeg bandt en snor i telefonen, startede videokameraet og kastede den ud i en sø nogle gange. Det klarede den helt fint.”

”Jeg tror, man kan slå et vildsvin ihjel med denne smartphone og anvende den bagefter – hvis man har kræfter til...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: