b4hunt øvelsespatron

Bliv en bedre haglskytte med B4HUNT

B4HUNT – Den bedste måde at forbedre sin skydning med haglgevær på er uden diskussion at skyde så meget som muligt under realistiske forhold og samtidig have en dygtig instruktør ved sin side til at rette fejl. Men når jagtsæsonen er slut, og du ikke lige har adgang til en instruktør, og skydebanerne er lukket, kan man så overhovedet foretage sig noget på egen hånd? Hvad skal der til for at øge chancen for at plukke fasanerne ned fra himlen fra den første dag, hvor jagtsæsonen starter?

b4hunt øvelsespatron

For år tilbage prøvede jeg selv at tørtræne med et nyt haglgevær og en laserpatron hjemme i stuen, med henblik på at forbedre skuldring og pegning. Min føling med det nye haglgevær blev uden diskussion væsentligt bedre, men tvivlen om, hvorvidt jeg nu også ville ramme dér, hvor jeg pegede, var altid til stede, og resultatet var ikke voldsomt overbevisende, da sæsonen startede.

Firmaet B4HUNT

Midt under Covid-19 isolationen var jeg så heldig at få lidt assistance fra det danske firma B4HUNT hjemme i min egen stue. De har opfundet et ingeniørmæssigt kækt bud på at øge din træfsikkerhed og maksimere udbyttet af tørtræningen med haglgeværet i hjemlige omgivelser.

Det primære...

Få adgang til denne artikel samt alt indhold på JVV.dk - inkl. seneste 2 års magasiner - fra 39 kr. per måned . Se alle muligeder her. Log ind og læs artiklen straks: