OM JAGT, VILDT & VÅBEN

Velkommen til Jagt, Vildt & Våben!

JAGT, Vildt & Våben har eksisteret i over 10 år og er Danmarks førende jagtmagasin. Vi udkommer 14 gange om året, for der er meget at skrive om: Vi giver dig inspiration om alt lige fra bukkejagt i Danmark og kudu-jagt i Namibia til rensdyrjagt på Grønland, og vi laver uafhængige tests af jagtrifler, haglgeværer og jagtudstyr – ikke den slags, som i virkeligheden bare er skjult reklame.

Hvem er vi?

Vi har sammensat et hold af nogle af Danmarks dygtigste og mest jagterfarne skribenter og fotografer. De rejser rundt i ind- og udland for at finde inspiration til nye jagteventyr til dig, både hvad angår jagter, våben og udstyr. Ligesom os på redaktionen arbejder de ikke bare dagligt med jagt, de drømmer også om jagt om natten.

I hvert nummer af JAGT, Vildt & Våben finder du bl.a. jagtreportager, våbentests, vildtopskrifter og længere artikler, der går i dybden med vildtkameraer, våbenauktioner, grisejagt i Sverige, strand- og havjagt, jagthunde og meget, meget mere.

God læselyst!
Simon Staffeldt Schou
Redaktør

Simon Staffeldt Schou
Redaktør
 
E-mail: simon.schou@jvv.dk
Rune Fich Weischer
Fagredaktør

E-mail: rune.fich.weischer@nordjyske.dk
Aske Rif Torbensen
Jagtfotograf

E-mail: askerif@gmail.com
Peter Rahbek Peter Rahbek
Grafiker

E-mail: peter.rahbek@nordjyske.dk
Marianne Hauerslev
Commercial ManagerE-mail: marianne.hauerslev@nordjyske.dk

Betingelser

Med Jagt, Vildt og Våbens ugentlige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere. Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun det nyhedsbrev, du her tilmelder dig, og ikke andet. Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.

You have Successfully Subscribed!