KONTAKT OS

Er der bøvl med abonnementet eller leveringen?

Hvis du har spørgsmål til dit abonnement, hvis dit magasin ikke kommer til tiden, eller hvis du vil have oplyst den nærmeste forhandler, er det vores kundeservice, du skal have fat på. Du kan skrive en mail på abon@nordjyskemagasiner.dk, eller ringe på tlf. 99 35 36 87. Vores kolleger i kundeservice sidder klar ved telefonerne mandag til torsdag kl. 12-16 og fredag kl. 12-15.30 for at hjælpe.

Har du gode artikelidéer?

Savner du, at vi skriver om en eller anden bestemt jagtform, en særlig jagthund eller et nyt våben, som du er lun på? Så skriv til os! Vi er ikke et foreningsmagasin med dræbende tunge beslutningsgange – vi skriver om det, vi synes er spændende, og hvis du har en god idé til en artikel, hører vi meget gerne fra dig. Så er der en god chance for, at din idé bliver til virkelighed.

Alle den slags artikelmæssige spørgsmål og kommentarer skal du sende til mig, Simon Staffeldt Schou. Jeg er redaktør på magasinet, og det er mig, der har ansvaret for det redaktionelle indhold i magasinet.

Simon Staffeldt Schou
Redaktør

E-mail: simon.schou@jvv.dk

Ønsker du at annoncere?

Ønsker du at høre om mulighederne for at annoncere i magasinet og nå ud til vores ca. 92.000 læsere? Så kontakt Commercial Manager Marianne Hauerslev. Der er mange forskellige muligheder for at annoncere i JAGT, Vildt & Våben, så lad os tage en snak.

Marianne Hauerslev
Commercial Manager

Telefon: (+45) 26 79 46 08
E-mail: marianne.hauerslev@nordjyske.dk

Betingelser

Med Jagt, Vildt og Våbens ugentlige nyhedsbrev kan du se frem til, pr. mail, sms, sociale medier og mobile enheder, at modtage bl.a. nyheder, anmeldelser, blogindlæg, spørgeskemaundersøgelser og gode tilbud på f.eks. billetter til arrangementer, rejser, produkter, deltagelse i konkurrencer og meget mere. Nyhedsbrevet indeholder annoncer fra vores kunder og samarbejdspartnere. Dine data er medvirkende til, at du får fremsendt netop de tilbud og nyheder, som er tilpasset dig, og bliver delt med NORDJYSKE Medier og deres til enhver tid værende datterselskaber - du får selvfølgelig kun det nyhedsbrev, du her tilmelder dig, og ikke andet. Ønsker du at afmelde nyhedsbrevet, kan du altid gøre det via link i nyhedsbrevet, og du bliver med det samme fjernet fra det enkelte nyhedsbrev.

You have Successfully Subscribed!